Sisältöön »
 

elektroniikka- ja johdinsarjat

 

Stera Technologies suunnittelee ja valmistaa johdinsarjoja ja korkealaatuista elektroniikkaa erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten hisseihin, säähavaintoasemiin, medical-laitteisiin, liikkuviin työkoneisiin ja muihin korkean teknologian tuotteisiin. Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jolla varmistamme tehokkuuden ja korkean laatutason.

Johdinsarjatuotantomme kykenee hallitsemaan sekä pienet että suuret eräkoot joustavasti. Pystymme tarvittaessa pikatoimituksiin sekä protoissa että sarjatuotantotoimituksissa. Johdinsarjoja voimme valmistaa kustannustehokkaasti hyödyntämällä uutta konekantaa sekä omaa tehokasta valmistusverkostoamme. Voimme myös asentaa johdinsarjat asiakkaan lopputuotteisiin ja testata kokonaisuuden toimivuuden.

Elektroniikkatuotannossa voimme tarjota kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua, jossa suunnittelemme tuotteen alusta alkaen asiakkaan tarpeiden mukaan, tai vaihtoehtoisesti voimme valmistaa tuotteet asiakkaan suunnittelun mukaisesti. Kykenemme nopeisiin prototoimituksiin, jolla tuemme tehokkaasti suunnitteluvaihetta. Valmistamme piirilevymme modernilla pintaladontalinjallamme kilpailukykyisesti, ja tarjoamme päälle kattavaa testauspalvelua tuotekohtaisesti. Erikoisosaamistamme ovat mm. erilaiset ohjausjärjestelmät sekä heikko- ja vahvavirtakeskukset.

Ota yhteyttä

 


 
dsc-7014858694123.jpg