Sisältöön »
 
ura-steralla.jpg
 

Stera työnantajana

 

Mitä Stera voi sinulle tarjota

Iskulauseemme ”Supply Chain Evolution” kiteyttää toimintalupauksemme: asiakkaamme jokainen ylivertaisesti laadukas tuote ja toimitusketjun lenkki on intohimo, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Suhtaudumme samalla intohimolla myös sisäisen toimitusketjumme kehittämiseen, jonka keskiössä on henkilöstömme. Työtyytyväisyys, tuloksellinen jatkuva parantaminen sekä asiakaslähtöisyys ovat arvojamme ja nämä luovat vakaan perustan yhdessä tekemiselle.

Olemme moderni suunnannäyttäjä alallamme ja tähtäämme maksimoimaan automaation ja digitalisaation hyödyntämisen toiminnassamme. Lisäksi, pärjätäksemme kilpailussa, tarjoamme asiakkaillemme maksimaalista lisäarvoa synnyttävää palvelumyyntiä pelkän sopimusvalmistuksen sijaan. Tässä onnistuminen edellyttää innovatiivista otetta henkilöstömme ja toimintamme kehittämiseen. Henkilöstön osaamisen kehittämisellä sekä avoimella ja asiakasfokusoituneella yrittäjähenkisellä työilmapiirillä olemme luoneet työympäristön­, jossa henkilöstöllä on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa omaan urakehitykseensä sekä oman työnsä tuloksellisuuden jatkuvaan parantamiseen.

Työllistämme kansainvälisesti yli 900 henkeä, joten on sanomattakin selvää, että henkilöstömme koostuu hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevista ihmisistä. Työntekijämme arvostavatkin joustavaa työilmapiiriämme, missä yksilöiden elämäntilanteet huomioidaan. Meille on tärkeää, että henkilöstö viihtyy töissä ja työpaikalle on mukava tulla. Siksi työhyvinvoinnin edistäminen on meillä yksi tärkeimmistä panostusalueistamme. Henkilöstöllämme on käytössä kattava työterveyshuolto, mikä pitää huolen henkilöstön terveydestä ja työssäjaksamisesta. Yhdessä työterveyshuollon kanssa voimme taata henkilöstölle turvallisen ja viihtyisän työyhteisön.

 
tehtaat-naantali1897264675.jpg
 
 

Tutustu meihin

Tutustu meihin

Meitä steralaisia on jo yli 800. Uravideoiden ja -tarinoiden avulla pääset tutustumaan työtehtäviin eri toimipisteillämme.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme. Oletko sinä seuraava steralainen?

Lue lisää